Serveis editorials

L’autoedició és l’opció de molts d’autors que volen tenir el control total sobre el seu texte, també és la millor opció per aquests projectes en els que no es vol esperar a que l’editor decideixi quan s’edita, o per una petita tirada d’algun llibre per regalar a amics i familiars.

Ara bé, editar un llibre no és una feina fàcil: des de la correcció dels originals per evitar les faltes d’ortografia o d’estil, passant per la maquetació i disseny del llibre, tots els tràmits administratius (dipòsit legal, ISBN, codi de barres, distribució a llibreries…) així com el tracte amb la impremta són claus per assegurar que el resultat final és de qualitat.

 Des d’un llibre per regalar a la familia, a un llibre per comercialitzar, edicions conmemoratives, llibres de regal per a clients i proveïdors, publicacions per a institucions, anuaris i memòries.

Bilibú neix des de l’experiència de molts d’anys en el sector editorial i oferim el servei editorial complet: disseny de tot tipus de publicacions, des de revistes fins a col.leccions de llibres, traducció de textes, escaneig i tractament d’imatges, correcció, coordinació editorial, així com oferir el servei de maquetació i fotocomposició, maquetar no és unicament utilitzar els programes de maquetació, sinó cuidar tots els detalls, des de la bona disposició del texte a la tipografia, etc. Sobretot en casos més complexes com són llibres jurídics, memòries o manuals tècnics.

 

A més, també oferim els serveis d’ assessoria literària i tècnica, informes de lectura….

 

Des d’un llibre per regalar a la familia, a un llibre per comercialitzar, edicions conmemoratives, llibres de regal per a clients i proveïdors, publicacions per a institucions, anuaris i memòries. Posa’t en contacte amb nosaltres i explican’s amb que et podem ajudar.